Útvonal|Képzéseink|Alapképzések|Gazdaságinformatikus BSc
Tartalmi elemek

Gazdaságinformatikus BSc

ugrás az oldal tetejére

A képzésről

A képzés a gazdasági és informatikai ismeretek különleges keverékét nyújtja, amelyre nagy igény van a vállalatok részéről. Sopronban 2002 óta van gazdaságinformatikus képzés, mely 2022-ben egy átfogó megújuláson esett át, hogy még gyakorlatiasabb, a hallgatói és munkaerőpiaci igényekhez jobban alkalmazkodó tudást adjon.

Az önállóan és csapatban végzendő projektek megerősítik a tanult ismereteket, fejlesztik a kreatív gondolkodást és a problémamegoldó képességet. Ezért több tárgyon is projekt-orientált a számonkérés, és olyan rendezvények is lehetőséget nyújtanak a projektmunka megtapasztalására, mint a félévenkénti Hackathlon, valamint szakmai, tanulmányi és tudományos versenyek, workshopok.

Fiatalos, színvonalas szaktudású oktatóink a kis létszámnak köszönhetően minden hallgatóra kellő figyelmet tudnak fordítani. Segítenek a lemaradóknak, és egyengetik a tehetségek pályáját.

Milyen főbb témakörök vannak?

A képzés az alapismeretek mellett naprakész, az iparban is használt technológiákra is megtanít: Python programozás, verziókezelés Gittel, mesterséges intelligencia, webfejlesztés React Native-ban, ERP rendszerek használata (MSDynamics).

Milyen továbblépési lehetőségeim vannak?

Az alapképzés elvégzése után lehetőséged van továbbtanulni gazdaságinformatikus mesterszakon, amin az adatelemzés témakörére helyezzük a fő hangsúlyt (később akár doktori képzésre is van lehetőség), vagy akár azonnal elhelyezkedhetsz a munka világában.

Jelentkezz!

Örülünk, hogy felkeltettük az érdeklődésedet, a jelentkezési információkat megtudhatod a felvi oldalán!

Az oldalon pontszámító kalkulátort is találsz, ahol kiszámíthatod pontszámodat. Fontos információ, hogy a pontszámításhoz azokat az érettségi eredményeket veheted számításba, amelyeket a felvi oldalán a felsőoktatási szakképzések között a gazdaságinformatikus lehetőségnél találsz.
 

 
ugrás az oldal tetejére


Előző Tartalomjegyzék Fel Következő

Elérhetőségek

Faipari Mérnöki és Kreatívipari Kar
9400 Sopron, Bajcsy-Zs. u. 4.
B épület, 2. emelet
Tel.: (99) 518-101
E-mail: fmk-dekani@uni-sopron.hu